Op zoek naar bed en breakfast gent?

bed en breakfast gent
Huisje Kakelbont.
Een gezellige bed breakfast in de groene gordel van Gent. Heb je vragen of suggesties? Neem contact op. Leuk dat je even langskomt. Onze BB ligt in de groene gordel rond Gent, dus lekker rustig en toch dichtbij het centrum van de stad 4 km.
Social
Home.
Bose SoundDock iPod. Douche en wastafel op de kamer. Gratis koffie, thee en water. Verzorgd ontbijt champagneontbijt op aanvraag. Mogelijkheid tot fietsstalling en gebruik fietsen. 100 beoordelingen van Su'ro' in Gent. 2012 Bed and Breakfast Suro Created by Sad Gougni.
telenet
Simon Says Bed Breakfast New Places To Be.
Simon Says Bed Breakfast. Vlakbij het authentieke Patershol is de BB van koffiebar Simon Says een goede uitvalsbasis om de nieuwe stad te ontdekken. Simon Says is een koffiebar zoals we het graag hebben: persoonlijk, alternatief en kwaliteitsvol zie ook bars in Gent.
loodgieter gent
chambreeau, bed and breakfast, gent, lindenlei, gastenkamer, apartment, studio, verhuur.
Liter
Bed breakfasts in Ghent.
onderlaken
BB's' en chambres d'hôtes' in Gent.
Home BB België BB Oost-Vlaanderen BB Gent. BB's, chambres d'hôtes' en bed breakfasts in Gent. Op zoek naar een BB in Gent? Hieronder vind je een bed and breakfast of chambres d'hôtes' in Gent. Verander de opties aan de linkerkant om meer resultaten te bekomen.
TMS
Drie Gentse Bed Breakfasts zijn beste van België Gent Het Nieuwsblad.
Hoogpoort 31, Gent www.chambreplus.be. De Bed Breakfast Snooz Inn sleepte de derde plaats in de wacht. Ze leggen hun gasten onder andere in de watten door de designkamer Snooz On te voorzien van een homecinema en een regendouche met kleurentherapie.
freo persoonlijke lening
Bed Breakfast en Surinaams café in Gent: Faja Lobi.
Parkeren doe je best in Parking Gent Zuid P3: 16 euro/dag. 1p 73, 2p 101, 3p 129, 4p 152. inclusief ontbijt en citytax 3 euro pp/dag. Faja Lobi Tarbotstraat Bed Breakfast. De 19e eeuwse woning op Tarbotstraat 31 is 15 minuten wandelen van het centrum.
rijles Amsterdam
BB Gent: Abrahams Prinsenhof Kamers met ontbijt: 45 pp/nacht.
Niet alleen om te overnachten in Gent of voor het bezoeken van de historische en hedendaagse stad is deze Bed Breakfast goed gelegen, maar ook Brussel, Antwerpen, Brugge en de Belgische kust liggen in een straal van minder dan 60km.
seo sea

Contacteer ons