Meer resultaten voor bed en breakfast gent

bed en breakfast gent
Baeten Bedbreakfast Gent.
ONZE BED BREAKFAST. Graag ontvangen wij u in het historische centrum van Gent tussen het Designmuseum en het middeleeuwse Gravensteen. Uw gastenkamers maken deel uit van een 16de-eeuws herenhuis, met aan de straatzijde een hippe vintage design galerie. De kamers zijn op het gelijkvloers van het rustig achterhuis gelegen en kijken uit op een mooi terras en de grote stadstuin van de buren.
auto verkopen
ALLEGRA-NOVA Bed and Breakfast Gent.
lening
BB's' en chambres d'hôtes' in Gent.
Snooz Inn is een nieuwe bed and breakfast gesitueerd in hartje Gent. Luxueus design in een oude burgerwoning! BB Engelen aan de Waterkant. Wie houdt van schoonheid, rust en een vleugje mystiek is hier op het juiste adres. De kamers zijn eerlijk, vol passie en met de nodige perfectie ingericht.
rkassa.nl
Bed and breakfast Gent huren? Zoek en vind het op www.kamersmetontbijt.be.
Bed and breakfast Oost-Vlaanderen Gent. The Aum-House is een milieuvriendelijke bed breakfast in een groene buitenwijk van Gent, op 10 minuten fietsen van het historische centrum met het stadhuis en de Sint-Niklaaskerk. BB Sparrow's' Nest. Bed and breakfast Oost-Vlaanderen Gent.
Het Rommelwater BB.
Toeristische informatie is beschikbaar in verschillende talen. Wij spreken Nederlands, Frans, Engels en Duits. Situated in peaceful surroundings at walking distance from the centre 15 minutes, we provide a very warm welcome in our town house. We can be reached quite easily by car or by public transport. Bus services stop in front of the door and trams and trains Gent-Dampoort railway station are only 5 minutes away. The rooms are cosy, have free wifi, flatscreen TV and private bathroom shower, toilet, sinc. You have the choice of either a single room, 2 double rooms or a studio. If required, a tasty breakfast can be served in your room.
Welkom bij Guesthouse PPP Guesthouse Guesthouse PPP Gent. Guesthouse Guesthouse PPP Gent.
En tenslotte hebben we de Japanse kamer. Hier slapen de gasten op een echte tatami onder een echte futon. Guesthouse PPP // Poel 9, 9000 Gent // 0032 09 334 63 77 // info@ppp-gent.be. Reserveer Online //. webdesign: Stardekk Gent.
Bed Breakfast Gent.
Zoek BB in Gent. Ik heb nog geen datum. Beleving ten top, dankzij. een authentiek kader, een heerlijk ontbijt, aangepast aan uw noden, een rugzak vol leuke tips op uw maat, en niet te missen kortingen cultuur, horeca, welness etc, zie de GGG voucher.
Villa Emma te Sint-Amandsberg, een gezellige BB gelegen op het kruispunt van cultuur en natuur! Villa Emma Sint-Amandsberg Gent.
Onze Bed Breakfast is gegroeid vanuit de zorg een cottage-villa uit 1909 in volle gebruik te houden na het vertrek van onze drie kinderen. Gastenkamer Acacia is een gezellige suite die onderdak biedt aan 3 personen. Ze biedt 46 m 2 comfort en is daarmee ook het grootste van de 2 verblijven. Gastenkamer Tilia is een driekamerlogies dat onderdak biedt aan maximaal 4 personen. Het is 32 m 2 groot en kijkt uit op een statige Linde in de tuin. 9040 Sint-Amandsberg Gent.
Bed and Breakfast Gent Unieke BB's' Bedandbreakfast.eu.
Bed and Breakfast Amsterdam. Bed and Breakfast Parijs. Bed and Breakfast Berlijn. Bed and Breakfast New York. Bed and Breakfast San Francisco. Bed and Breakfast Kaapstad. Bijzondere kastelen en kasteelparken. Gent heeft een enorm aanbod van historische gebouwen met prachtige aanliggende parken.

Contacteer ons