Zoeken naar bed en breakfast limburg

bed en breakfast limburg
BB Hamont Achel Belgie Nederland rustig comfortabel overnachten.
Bed and Breakfast. waar luxe en comfort heel gewoon is. Ontdek onze troeven. Wij van Bed Breakfast Mooi" Achel" geven u een zorgeloos verblijf in ons prachtig gerenoveerd landhuis. Gelegen te Hamont-Achel, grenzend aan Nederland in het noorden van de provincie Limburg.
lening online aanvragen
Bed Breakfast in Borgloon Limburg De Pastorie.
De pastorie bed Breakfast in Limburg. Nog even en de winter lost haar grip, de aarde ontwaakt en de fruitbomen zingen het lentelied. Ons fietscafé met het mooiste terras van Haspengouw zal weer opengaan op zondag 1 april tot en met 2/11.
aluminium ramen
Kamerijck Bed Breakfast.
Kamerijck Bed and Breakfast is gelegen in Gingelom Zuid-Limburg in de nabijheid van Sint-Truiden, Landen, Borgloon en Tienen. Bernadette en Jean Lejeune verwelkomen U in 6 ruime, stijlvolle en comfortabele kamers, verbouwd in een vleugel van een typisch Haspengouws vierkantshoeve.
slotenmaker antwerpen
Prive Sauna en Bed and breakfast De Boerderie Limburg.
Dit is wat ze over ons zeggen: Genieten in de rust van het Limburgse groen: of uw idee van genieten nu wellness, wandelen of wegdromen op een yogacursus is, de BB van Elise en Giancarlo biedt het allemaal. Op het bord alleen maar producten van het land." De Boerderie Eindertstraat 18 3581 Beverlo Beringen Limburg info@deboerderie.be Tel: 0032 11 40 27 37 Fax: 0032 11 39 30 98 Web Design SEO by Kardash Sons.
persoonlijke leningen
Bed and breakfast Limburg huren? Zoek en vind het op www.holland-vakantiehuis.nl.
Locanda al Drago Herberg bij de Draak is een Bed Breakfast, met veel mogelijkheden voor actieve recreanten zoals fietsers, motorrijderswandelaars, mountainbikers etc.We hebben voldoende afgesloten parkeerruimte voor motoren, autos en fietsen.Dus Bikers, jullie zijn van harte welkom! Bed and breakfast Midden Limburg.
coworking
Chambres d'hôtes' Bed and breakfast Charmehotel Logeren bij Belgen in België Limburg.
reinigen stookolietank
Godendo: Bed Breakfast Limburg.
Prestigieuze kamer met een kingsize bed, badkamer met douche bad, apart toilet. Ruime kamer met balkon, zicht op tuin en zwembad. Ruime dressing lees meer. BB Godendo, gelegen in het groene Noord-Limburg heet jullie welkom om te komen genieten. BB Godendo is gelegen in het groene Noord-Limburg. De woning is een houtskeletbouw, gerealiseerd door Vincent Bruggen. Deze hebben wij huiselijk ingericht in Flamant-stijl. Het fietenroutenetwerk met knooppunt 1 begint vlakbij onze BB. Jullie fietsen kunnen gestald worden in de garage. Het is ook mogelijk om fietsen via ons te huren. Wij hebben verschillende fiets en wandelroutes voor jullie klaar liggen. Gedurende de zomermaanden kunnen onze gasten vertoeven aan ons verwarmd zwembad. Het ontbijt wordt, voor de liefhebbers bij mooi weer, buiten geserveerd. Tijdens de wintermaanden kunnen jullie aan de open haard genieten. Van hieruit kan men zowel Belgisch, als Nederlands Limburg verkennen.
bachbloesem
Bed and Breakfast Mussen Mezen Eksel Limburg België.
Welkom bij de Keyartmolen, BB in Limburg met paardenhotel.
Tongerlo is een deelgemeente van de gezellige stad Bree in de provincie Limburg. Nederland en Duitsland liggen vlakbij. Op de rand van de dorpskern, waar de Itterbeek met de Zuid-Willemsvaart kruist, ligt de Keyartmolen. Deze eeuwenoude hoeve en watermolen de naam duikt reeds op in manuscripten uit de middeleeuwen is een officieel monument en beschermd dorpsgezicht. Een authentieke omgeving. Het hele molen en hoevecomplex werd in 2008 overgenomen door Sonja Houben en Wim Winthaegen, een echtpaar met 20 jaar ervaring in horecamanagement op topniveau: geboren ondernemers die streven naar de ideale mix van een boeiend nieuw kwaliteitsproject én quality time in de natuur. Landelijke rust met iets minder druk op de ketel. De Keyartmolen is met respect voor de authentieke, beschermde gevels vakkundig omgebouwd tot een kwaliteits-volle, luxe Bed Breakfast 4 sterren met werkelijk álle comfort en met buitengewone troeven.

Contacteer ons