Op zoek naar bed and breakfast openen?

bed and breakfast openen
Bed en breakfast starten: hoeveel winst moet je maken? Bed and Breakfast Nieuws Blog voor BB Eigenaren.
Als je deze cijfers kent, helpt dit om vast te stellen waar je je BB moet starten, hoeveel kamers je moet openen, enzovoort. Informatie over bed and breakfast starten. Blijf op de hoogte van het laatste BB-startersnieuws en ontvang onze speciale BB-startersnieuwsbrief.
alarmsysteem
Het loon van een BB-uitbater: ongeveer 800 euro netto Jobat.be.
Wat doe je voor job? Ik hou m'n' eigen bed and breakfast open: De Waterlelies in de Redingenstraat in Leuven. Ik droomde al lang van een BB. Vijf jaar geleden ben ik op deze modernistische art decowoning uit 1935 gestoten en ik was meteen verkocht.
grondwerken mechelen
Starten met bed breakfast: de wettelijke regels Maatschappij Plusmagazine.be.
De benamingen bed breakfast en chambre d'hôte' zijn bij decreet beschermd en u moet toestemming vragen om ze te mogen gebruiken. Het Brussels Gewest kent een interessante premie om bestaande kamers te renoveren en om te bouwen tot gastenkamers. Ze kan maximaal 50 % van de kosten bedragen met een maximum van?
pdf samenvoegen adobe
Een Bed Breakfast beginnen Radio 2, de grootste familie.
Inspecteur Decaluwé ging luisteren naar Cathy Goossens. Zij begon 7 jaar geleden een Bed and Breakfast in Korbeek Dijle. Cathy wist wat ze wilde: het was een droom om gasten te ontvangen, ze bouwde haar huis met 4 gastenkamers met de bedoeling ervan te kunnen leven.
verkoop 2de hands auto
Starten met logies Logeren in Vlaanderen Vakantieland.
Wanneer je je aanvraag verstuurt, ga je akkoord met de verwerking van je gegevens zoals vermeld in ons privacybeleid, wij hechten veel belang aan je privacy. Ik ontvang graag inspiratie en de leukste vakantietips van Logeren in Vlaanderen Vakantieland privacy informatie.
BB opstarten info Bed Breakfast Gids guesthouses gastenkamers Chambre d hotes.
StartersInfo.PDF Wat zijn de richtlijnen/voorwaarden In België? Op Vlaams niveau is er nog geen volledige reglementering voor het uitbaten van gastenkamers of een Bed Breakfast. Vanaf 4 kamers heb je echter ook een hotelvergunning nodig. Klik hier voor meer info.
Een BB beginnen bij je thuis: kan dat? Hebbes Zimmo.
Die zorgen ervoor dat de verwachtingen die je gasten van een BB hebben zeker vervuld worden. De oude kamer van je kinderen die allang niet meer thuis wonen, aanbieden aan je gaste, maakt van je huis nog geen bed and breakfast.
Bed and Breakfast Europe.
Een goede voorbereiding is cruciaal als je een bed breakfast wilt openen in Vlaanderen, Frankrijk of Spanje. Onze minigidsen praten je kort maar krachtig bij over de BB-branche, belastingen en actuele wetgeving in Vlaanderen, Frankrijk en Spanje. Ook het kopen van vastgoed in het buitenland en de inrichting van je bed breakfast komen aan bod. Zo krijg je helder zicht op belangrijke zaken waar je als startende BB-houder in deze landen mee te maken krijgt. BB starten in Vlaanderen. BB starten in Frankrijk. BB starten in Spanje. Bed and breakfast te koop.
Openings en uitbatingsvoorwaarden voor bed and breakfasts toerisme vlaanderen.
Wonen in je BB. De uitbater of de verantwoordelijke van een bed and breakfast moet gedomicilieerd zijn op het adres van de BB. Met andere woorden: je moet zelf wonen in je bed and breakfast. Een logisch gevolg daarvan: één woning inclusief bijgebouwen telt maximaal één BB.

Contacteer ons