Resultaten voor bed en breakfast brugge

bed en breakfast brugge
Welkom bij BB Speelmansrei BB Speelmansrei.
In het hart van het historische centrum van Brugge hebben wij recent 2 oorspronkelijke brugse trapgevel huizen volledig gerenoveerd en samengevoegd tot een eigentijds Bed Breakfast verblijf. Bij de verbouwing is natuurlijk rekening gehouden met het unieke karakter van de huizen en zijn bijvoorbeeld de eeuwenoude balken-plafonds bewaard gebleven.
wellness brugge
Bed Breakfasts in Brugge.
Buiten de betreden paden van Brugge. bed and breakfast le flaneur. Priv├ękamer 1 bed. bed and breakfast le flaneur. 1 18 van 300 Accommodaties. Voer datums in om de volledige tariefopbouw te zien. Er kunnen extra kosten zijn en er kunnen belastingen worden toegevoegd.
bed breakfast eindhoven
bb bruges with 3 guestrooms.
BB t Walleke. Modern comfort wordt hier gecombineerd met een hartverwarmende gastvrijheid. Brugge heeft U zoveel te bieden en wij helpen u graag met toeristische, culturele en culinaire informatie. Het weer in Brugge. Meer weer in Brugge. 8000 Brugge, Belgie.
Keyboost France
Baert Bed and breakfast Brugge. Baert BB.
Springkasteel
Asinello BB Bed and Breakfast Bruges, Brugge: Asinello BB.
Bed Breakfast Asinello is de ideale uitvalsbasis om de charme van Brugge te ontdekken, maar ook het brugse ommeland, de kust en de andere vlaamse kunststeden zijn van hieruit gemakkelijk te bereiken. Minimum 2 overnachtingen behalve op zondag of last-minute.
huwelijk dj
De 10 beste BB's' in Brugge TripAdvisor.
Calis Bed Breakfast. 60 van 232 BBs en pensions in Brugge. Geen beschikbaarheid voor je reisdata. 72 van 232 BBs en pensions in Brugge. Geen beschikbaarheid voor je reisdata. BB In Bruges. 101 van 232 BBs en pensions in Brugge.
BB Gastenkamers Contrast Brugge overnachting kamer met ontbijt BB Contrast Brugge.
Graag heten we u welkom in onze Bed Breakfast Contrast gelegen in het hartje van Brugge, een hedendaagse eigenzinnige realisatie. Gastenkamers op wandelafstand van de Grote markt. R.T.L televisie februari 2006. Travel magazine GRANDE 2007. Guide de routard 2006-2007-2008-2009-2010-2011-2012-2013-2014-2015-2016. Klein en charmant Pierre Darge.
Home Charming Brugge Bed and Breakfast BB.
Met extra troeven als sauna en wellness in de tuin, gratis parking in de buurt en de leukste tips uit Brugge. We hadden een fantastische tijd in deze BB. Wij hebben 2 dagen gelogeerd in de Chocolate suite en het was een perfecte kamer., Charming Brugge Bed and Breakfast BB Komvest 13, 8000 Brugge Belgi├ź.
Home Bed breakfast Blomdaele Brugge.
Er zijn ook verschillende soorten bieren en frisdranken te verkrijgentegen betaling. Kinderen zijn welkom vanaf 9 jaar. Huisdieren niet toegelaten. Het volledig huis is rookvrij! Vanaf 01/01/15 heeft de stad Brugge beslist om een toeristentaks van 2 per persoon per nacht in te voeren. De taks is enkel voor personen boven de 18 jaar. Bed breakfast Blomdaele.

Contacteer ons