Op zoek naar bed and breakfast?

bed and breakfast
Park Bed Breakfast.
Park Bed Breakfast. Wij verwelkomen u graag als gast in onze Park Bed Breakfast, gelegen in de schaduw van de Norbertijnerabdij van Park-Heverlee. De studio's' bevinden zich midden in een groen en rustig kader. Het bruisende centrum van Leuven, de historische universiteits en bierstad, bevindt zich slechts op 23, km.
b&b knokke
De Groote Waere Bed and breakfast gastenkamers Diksmuide.
privé wellness met overnachting
KastenkamersHELLEMMES LILLE ASSOCIATION BED AND BREAKFAST KastenkamersmetInternet.
Ik wil informatie van de Toeristiche Dienst van Lille ontvangen. Sturen op %. ASSOCIATION BED AND BREAKFAST. 1 chemin du Prieur. Chez Mme Khobzy. Telefoon: 33 3 20 91 92 76. website ASSOCIATION" BED AND BREAKFAST." A wit op zwart.
verstelbaar bed
Bed and breakfast Belgische Ardennen La cour de Grandmenil.
De mooiste vakantie in de Ardennen! Een weekendje weg, een midweek of een paar dagen er tussen uit; in het hart van de Belgische Ardennen staat onze bed and breakfast La cour de Grandmenil met vier zeer ruime gastenkamers met eigen sanitair.
vakantie appartement
Bed and Breakfast welkom.
welkom Bed and Breakfast bb AM/PM Brugge. 10 minuten wandelen naar de markt. 7 minuten van het station. Onze straat Singel is een rustige doodlopende straat gelegen aan het water, waar een 15-tal herenhuizen staan. Ons huis is van 1905 en werd, met Kevin als architect, binnenin verbouwd tot ultramoderne woning met bb met futuristisch kantje, waarbij ook de gevel werd gerestaureerd.
bb zuid limburg
Bed and Breakfast Chambre d'hôtes' Les Secrets de la Vie Celles.
Dan bent u bij Bed and Breakfast Les Secrets de la Vie aan het juiste adres. Wij verwelkomen u met open armen in Bed and Breakfast Les Secrets de la Vie. Wij bieden u kamers met ontbijt in de rustige en groene omgeving bij de Vlaamse Ardennen.
Logies en ontbijt Wikipedia.
De term" Bed and Breakfast" is anders dan de term Hotel" niet wettelijk beschermd, zodat het classificeren van een BB niet noodzakelijk is. In de praktijk kiezen de meeste BB's' ervoor om zich niet bij de classificatie aan te sluiten. Kwaliteitsschild van de Stichting Bed Breakfast Nederland.
Breadpoint.
Geen nood, met een eenvoudig telefoontje kan je een afspraak maken. Rokkebolle is een klein eethuisje in Gent-Ledeberg waar je terecht kan voor een hapje, drankje, krant en gratis WiFi. De place to be vlakbij onze bed and breakfast is het Keizerpark in Gent.
Bed and breakfast Teranga Warang Bed and breakfast Teranga Warang.
Bed and breakfast Teranga Warang. 1 2 3 4 5. Barbara en Johan heten u welkom in hun charmante bed breakfast, gelegen in Warang op 85 km van Dakar en 40 km van de nieuwe luchthaven Blaise Diagne, op korte afstand van Mbour, Saly, Joal, Sine Saloum en aan de Petite Côte van Senegal.

Contacteer ons