Meer resultaten voor bed and breakfast omgeving nijmegen

bed and breakfast omgeving nijmegen
Bed and Breakfast Nijmegen BB Pollux.
Cafe's, restaurants en de uitgaansgelegenheden in het centrum van Nijmegen zijn op loopafstand. Deze sfeervolle Bed and Breakfast heeft voor ieder wat wils: romantisch voor stellen, maar ook ruim genoeg om er met drie, vier of vijf personen te overnachten.
norma bedden
De Lentehof, de sfeervolste BB van Nijmegen.
hostel nijmegen
Ciconia Bed and Breakfast, gemeente Zyfflich / Kranenburg in de Ooijpolder bij Nijmegen en Kleve.
Bed Breakfast Ciconia ligt in het landelijk gelegen dorpje Zyfflich in Duitsland, tussen de rivier de Waal en het natuurgebied de Duivelsberg. Afgelegen is het echter niet.: Nijmegen ligt op ongeveer 30 minuten fietsen of 15 minuten met de auto. Ook de plaatsen Beek-Ubbergen, Groesbeek, Kranenburg en Kleve zijn nabij. De natuur rondom is schitterend en divers: de heuvels, bossen, beken en de rivier de Waal maken het gebied tot een veelzijdige oase van natuurschoon en rust. De omgeving nodigt zodoende uit tot heerlijke wandelingen en fietstochten.
hostel nijmegen
Berg en Dals Oude Pomphuisje.
Stuur een aanvraag. Welkom bij BB Berg en Dals oude Pomphuisje. Idyllisch Bed and Breakfast studio aan de bosrand van Nijmegen, een voormalig waterpomphuisje gebouwd in 1929 op slechts 4 km van het centrum van Nijmegen in de heuvelachtige omgeving van Berg en Dal.
Elektrisch bed
Bed and breakfast Ivy Cottage Berg en DalBed and Breakfast Ivy Cottage Heerlijk ontspannen in de prachtige omgeving van Berg en Dal.
Welkom bij BB Ivy Cottage. Onze bed and breakfast ligt in de bosrijke en heuvelachtige omgeving van Berg en Dal, dichtbij het natuurgebied de Ooijpolder en op slechts 5 kilometer van Nijmegen. Als oudste stad van Nederland kent Nijmegen een lange geschiedenis.
bed kopen online
Arrangementen Bed Breakfast Overasselt omgeving Nijmegen Farmhouse de Loksheuvel.
Met dit sportieve arrangement van onze Bed en Breakfast in Overasselt Gelderland kunt u rekenen op een welkomsdrankje en diverse lekkere hapjes bij aankomst. U ontvangt gratis een routekaart van Het Rijk van Nijmegen gelegen in Gelderland waarop alle fiets, mountainbike en wandel-routes staan aangegeven.
2de hand auto
Logeren in Nijmegen Nederland 49 logeeradressen voor goedkope overnachtingen in Nijmegen.
Wilhelmina Bed and Breakfast is geschikt voor max. De kosten voor logies zijn vanaf 5500. Accommodatie onthouden in MijnLijst. Bed and Breakfast WestZijde een bijzonder landelijk huis uit 1870 tegen het centrum van Nijmegen. Drie gastenkamers bij Westzijde en eieren van de eigen kippen.
Bed and breakfast BB de Olm, Nijmegen, Rivierengebied, Gelderland.
Terug naar zoekresultaten Bed and breakfast BB de Olm. Gelderland Rivierengebied Nijmegen. De Olm, gebouwd in de dertiger jaren, ligt vlak bij de Radboud universiteit, de HAN en de ziekenhuizen van Nijmegen. Het is huis met veel glas in lood.
BB STADSOASE NIJMEGEN VOOR 4, 5, 6, 7, 8 PERSONEN.
Bed Breakfast Stadsoase Nijmegen. Zodra u BB Stadsoase Nijmegen via de poort betreedt, laat u de stad achter u en komt u in een niet vermoede, goed verborgen groene oase van weldadige rust. Google Streetview zal de voormalige Hofstede Maliƫnstein uit 1895 nimmer vinden.

Contacteer ons