Resultaten voor bed and breakfast utrecht

bed and breakfast utrecht
bed & breakfast - Het bedrijf telt in totaal ruim 1000 winkels.
Liquiditeitsproblemen bij Beter Bed. Door ANP Producties. 2019 in FINANCIEEL. Kopieer naar clipboard. Uden Beter Bed heeft liquiditeitsproblemen en praat daar momenteel over met zijn banken. Mede hierom houdt de slaapkamerspecialist alle opties tegen het licht voor zijn Duitse dochter Matratzen Concord, waaronder gehele of gedeeltelijke verkoop. Matratzen Concord kampt met de naweeën van een gifschandaal. Schuimmatrassen die het verkocht, bleken te veel giftige stoffen te bevatten. Consumenten lieten de keten daarna massaal links liggen. Beter Bed heeft eerder al leverancier BASF voor de rechter gesleept voor een schadevergoeding. De gesprekken met de banken zijn bedoeld om financieringsoplossing te vinden voor de langere termijn. In de huidige situatie is het bedrijf niet in staat om aan zijn afspraken met de banken te voldoen. Als onderdeel van de dialoog heeft Beter Bed ermee ingestemd de banken op bepaalde bezittingen het onderpand te geven. Volgens topman John Kruijssen kan de beslissing voor het bekijken van alternatieven aanzienlijke" gevolgen" hebben voor het profiel van Beter Bed. Matratzen Concord is, ondanks dat er al zo'n' 150 filialen zijn gesloten, goed voor circa 700 winkels in Duitsland. Ook heeft de keten nog rond de 130 winkels in Zwitserland en Oostenrijk.
BB Vechtoever Utrecht home.
BB Vechtoever is een bed and breakfast direct gelegen aan de mooie rivier de Vecht aan de rand van de stad Utrecht. Vanuit uw kamer en vanaf het dakterras kunt u enerzijds genieten van een prachtig uitzicht over de Vecht en de weilanden en anderzijds heeft u uitzicht op de gezelligheid van het woonerf. Lees verder
dordrecht
Bed Breakfast Utrecht Friesland 4-6-2016 TVblik.
Plaats het programma Bed Breakfast op jouw Symbaloo pagina. En blijf altijd op de hoogte" symbaloo. Geef als eerste jouw mening! ter verificatie, je kunt ook inloggen Ik ga akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacyverklaring Plaats reactie. Bed Breakfast Utrecht Friesland.
amersfoort
Bed and breakfast Utrecht.
De logies zijn te vinden in. De lage polder. Linschoten Utrecht Nederland. Uw gastvrouw Mieke van der Horst heet u van harte welkom bij bed and breakfast de Lage Polder op een van de landerijen binnen het landgoed. Huisje aan de Vijver.
dordrecht
Porta BB Accommodatie in Utrecht.
Op Ontbijt staat een kaart met alle cafes en restaurants waar je in de buurt kunt ontbijten. Ons appartement is ook beschikbaar voor short stay voor bv expats. Foto Gallerij van Porta Bed Breakfast. Porta Utrecht BB 1e Achterstraat 6, 3512VL Utrecht Ondersteund door WordPress Thema: Sydney van aThemes.
dordrecht
Bed and Breakfast Utrecht Boerderijkamers.nl.
Er grenzen 4 provincies aan Utrecht, dat zijn Gelderland, Zuid-Holland, Noord-Holland en Flevoland. Op www.boerderijkamers.nl zijn zon 30 Bed and Breakfast adressen bekend waar u heerlijk kunt overnachten. Vanuit een Bed and Breakfast in Utrecht kunt u alle kanten op.
b&b nijmegen
Goedkope bed and breakfast in Utrecht budgetplaces.com.
De Hello B B is gevestigd in een charmant huis met een tuin en een klein terras en ligt op slechts 5-10. Gratis wifi Ontbijt inbegrepen. 1.1 km van Utrecht Centrum. Prijs vanaf 32 50 per persoon per nacht. Bed and Breakfast Sophie.
haarlem
Bed and Breakfast Groenekan.
Welkom bij Bed and Breakfast Groenekan. Bed Breakfast Groenekan is rustig en landelijk gelegen in het dorpje Groenekan en grenst direct aan het Noorderpark, een natuur en recreatiegebied ten noorden van de stad Utrecht. Een betere combinatie is er niet: verblijven op het platteland met de stad Utrecht binnen handbereik!
haarlem
De Verrassing Bed Breakfast.
In het museumkwartier, onder de Dom, bevindt zich de luxe Bed Breakfast De Verrassing Het bed is breed en goed, de kamers stijlvol, het bubblebad ontspannend, de keuken compleet. Utrecht heeft een schatkamer aan kunst en geschiedenis, en deze BB is een comfortabele plek om dit te beleven.
ratings
Hello BB Utrecht Nederland Utrecht Booking.com.
De bed breakfast ligt op 14, km van de Jaarbeurs Utrecht en op 22, km van het Spoorwegmuseum. De luchthaven Schiphol is 33 km verderop. Noordwest is een geweldige keuze voor reizigers die geïnteresseerd zijn in architectuur, sfeer en wandelen.
rentevoet

Contacteer ons