Resultaten voor beheerder gezocht bed and breakfast

beheerder gezocht bed and breakfast
Bed and Breakfast? Vakantiehuis? Logeren bij belgen?
BB Villa Corte Degli Dei. Het Villa Corte Degli Dei wordt omgeven door het Toscaanse platteland. Dit historische landgoed bed and breakfast ligt op minder dan 900 meter van de stadsmuren van Lucca, en in de zomermaanden is er een zwembad beschikbaar.
BB-vacatures mei 2018 Indeed.nl.
Een werkster gezocht in Bergen voor 4 dagdelen. Gesponsord vacature opslaan. Medewerker in onze BB. Suites aan de Singel Amsterdam Centrum. Suites aan de Singel is een kleine BB in het centrum van Amsterdam. Voor onze Bed Breakfast zoeken we kandidaten voor de volgende werkzaamheden.
www.ikwilparket.be
Bewoner gezocht voor Bed and Breakfast vesting.
Bewoner gezocht voor Bed and Breakfast vesting. Bewoner gezocht voor Bed and Breakfast vesting. Geplaatst op: 20 augustus 2013. De vesting Slot Loevestein met Bed and Breakfast, een 650 jaar oude vesting in Poederoyen bij Zaltbommel, zoekt een bewoner. De nieuwe beheerder moet in de dienstwoning van de vesting gaan wonen, en hierbij gasten van de nieuw gevestigde Bed and Breakfast gaan verzorgen.
mazouttank leegpompen
Personeel gevraagd Wonen en Leven in Frankrijk.
Picturae is present in The Netherlands, Belgium, The United Kingdom, the U.S.A. Supervising a large-scale digitization project on-site in Montpellier, France during the period 2016-2018. Achieving production targets and liaising with internal and external stakeholders, in France as well as the company headquarters in the Netherlands.
leningen simulatie
BB te koop Bed Breakfast Gids guesthouses gastenkamers Chambre d hotes.
Sfeervol en idyllisch gelegen Bed and Breakfast, feestzaal, terras met bar, speelplein en ruime parking vlakbij Mont-Saint-Aubert en Kluisbos, een bloeiende zaak met volledige uitrusting om in going concern de zaak te kunnen verderzetten! De eigenaar zoekt kopers, die zijn zaak, die hijzelf met hart en ziel heeft uitgebouwd en nog dagdag.
Veiligheidscontrole nodig.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.
Beheerders gezocht / aangeboden Particuliere vakantiehuizen.
Het liefst een koper, maar ook pachten is een optie resp. een investeerder die een goed renderende camping zoekt met in te huren beheerder cq. De camping 5ha met 120 plaatsen heeft een groot aantal verhuuraccommodaties in exploitatie, waaronder bungalows, chalets, mobilhomes, toercaravans en ingerichte tenten. Restaurant, sauna, winkel, receptie, 2 verwarmde zwembaden, eigen afvalwaterstation alles in perfecte staat van onderhoud. Op het terrein ook een groot woonhuis 1829. Uitvoerige verkoopinformatie beschikbaar. En bij serieuze interesse ook de cijfers van de laatste 3 jaren. Jet en Marco Ensing. juni 16, 2017. Beste lezers, Wij zijn Jet en Marco.Op dit moment runnen we een bed and breakfast Sunseasleep en appartementen dushisunshine op Curacao.
Toegang tot Vinden.nl geweigerd.
bedand breakfast bed breakfast beheerder gezocht bed and breakfast.
SchoonmaakSupport is the international leading company in Europe to clean and service BB-apartments.This means we are looking for great candidates who want. bedand breakfast bed breakfast beheerder gezocht bed and breakfast. bed and breakfast veluwe. beheerder gezocht bed and breakfast.
Voor 2018 kijken uit naar een beheerder / echtpaar voor onze borgo in Le Marche. Wereldwijzer Reisforums.
Re: Voor 2018 kijken uit naar een beheerder / echtpaar voor onze borgo in Le Marche. Origineel gepost door olaf en carolien Goedemiddag, is deze vacature nog open? Mijn man en ik zijn beiden genteresseerd. Op welk adres kunnen we ons cv en motivatiebrief versturen? Met dank, Carolien en Olaf. beste carolien en olaf. dank voor jullie reactie. nee de procedure is zeker nig niet afgerond. jullie kunnen vlgns het systeem ook in prive jullie CV iverzenden. wij mogen volgens deze website geen tel nummers en website noemen. SUSANNNE UHL EN PIETER VENING. borgo belfiore in montefortino. Reactie met quote. Reageren Nieuw onderwerp. Creatieve, handige en enthousiaste Beheerders-echtpaar biedt zich aan! Reismaatje gezocht voor einde 2017 of begin 2018 naar AUSTRALI voor 3maanden.

Contacteer ons