Meer resultaten voor beheerder gezocht bed and breakfast

beheerder gezocht bed and breakfast
BB-vacatures juli 2018 Indeed.com.
Plaats je cv Solliciteer op duizenden vacatures op elk platform! Poetshulp Bed and Breakfast 20 uur m/v. Konvert Interim 8 reviews. Voor een BB in Nevele zijn we op zoek naar een poetshulp voor 4u per dag, liefst voormiddag. Dit voor het poetsen van kamers, ramen, andere huishoudelijke.
auto private lease
Camping beheerder gérants gezocht! 2dehands.be.
Het zoekertje met de titel camping beheerder gérants gezocht! is helaas verwijderd. gezocht beheerders voor camping in de Ardennen wil jij zelfstandig een camping in de Ardennen beheren alles naar eigen zin invullen van A tot Z horeca/ café restaurant onthaal/bureau klein onderhoud van de camping NL/FR je kun direct beginnen voor meer informatiej 061 730051 voor meer informatie.
fortis
BB te koop Bed Breakfast Gids guesthouses gastenkamers Chambre d hotes.
Sfeervol en idyllisch gelegen Bed and Breakfast, feestzaal, terras met bar, speelplein en ruime parking vlakbij Mont-Saint-Aubert en Kluisbos, een bloeiende zaak met volledige uitrusting om in going concern de zaak te kunnen verderzetten! De eigenaar zoekt kopers, die zijn zaak, die hijzelf met hart en ziel heeft uitgebouwd en nog dagdag.
tweedehands auto
Beheerders Gezocht of Aangeboden voor Bed and Breakfast Europa Startpagina Facebook.
Plaatsen Altea stad Beheerders Gezocht of Aangeboden voor Bed and Breakfast Europa. Nederlands Français France English US Español Português Brasil. Privacy Gebruiksvoorwaarden Adverteren Jouw advertentievoorkeuren Cookies. Laat anderen weten wat je ervan vindt. Beheerders Gezocht of Aangeboden voor Bed and Breakfast Europa. Gisteren om 1428.: Beheerder met ervaring aangeboden!
lege inktpatronen inleveren belgie
bedand breakfast bed breakfast beheerder gezocht bed and breakfast.
bedand breakfast bed breakfast beheerder gezocht bed and breakfast. SchoonmaakSupport is the international leading company in Europe to clean and service BB-apartments.This means we are looking for great candidates who want. bedand breakfast bed breakfast beheerder gezocht bed and breakfast.
immo antwerpen
Beheerders gezocht / aangeboden Dordogne Travel.
Bed and Breakfast. Bed and Breakfast met zwembad. Bungalow met zwembad. Camping met zwembad. Luxe Villa met zwembad. Vakantiehuizen met zwembad. Lot et Garonne 47. Is dit uw ideale vakantie? Vakantie met kinderen. Vakantie met huisdieren. Vakantiehuis met viswater. Last minute aanbiedingen. Hoe werkt het? Beheerders gezocht / aangeboden.
Beheerders gezocht / aangeboden Particuliere vakantiehuizen.
Het liefst een koper, maar ook pachten is een optie resp. een investeerder die een goed renderende camping zoekt met in te huren beheerder cq. De camping 5ha met 120 plaatsen heeft een groot aantal verhuuraccommodaties in exploitatie, waaronder bungalows, chalets, mobilhomes, toercaravans en ingerichte tenten. Restaurant, sauna, winkel, receptie, 2 verwarmde zwembaden, eigen afvalwaterstation alles in perfecte staat van onderhoud. Op het terrein ook een groot woonhuis 1829. Uitvoerige verkoopinformatie beschikbaar. En bij serieuze interesse ook de cijfers van de laatste 3 jaren. Jet en Marco Ensing. juni 16, 2017. Beste lezers, Wij zijn Jet en Marco.Op dit moment runnen we een bed and breakfast Sunseasleep en appartementen dushisunshine op Curacao.
Bewoner gezocht voor Bed and Breakfast vesting.
Bewoner gezocht voor Bed and Breakfast vesting. Bewoner gezocht voor Bed and Breakfast vesting. Geplaatst op: 20 augustus 2013. De vesting Slot Loevestein met Bed and Breakfast, een 650 jaar oude vesting in Poederoyen bij Zaltbommel, zoekt een bewoner. De nieuwe beheerder moet in de dienstwoning van de vesting gaan wonen, en hierbij gasten van de nieuw gevestigde Bed and Breakfast gaan verzorgen.
Wie wordt bed breakfast-houder bij Slot Loevestein? Bed and Breakfast Blog Inspirerende Bestemmingen en Unieke BB's.'
Dag en nacht aanwezig. Gezocht wordt naar een stel dat dag en nacht op het terrein van het kasteel in het Gelderse dorp Poederoijen wil zijn. Overdag zijn ze verantwoordelijk voor onder meer de bed breakfast, onderhoud van apparatuur en de veiligheid op het terrein.

Contacteer ons