Op zoek naar beheerder gezocht bed and breakfast?

beheerder gezocht bed and breakfast
BB te huur Sant Jordi HandS in Spain Houses and Services Spain Vinaros Spanje.
BB te huur in Sant Jordi. Je droomt al jaren van het runnen van een Bed and Breakfast in. Spanje, maar vindt de stap te groot om meteen in het diepe te. Neem dan een stagejaar en wordt beheerder/uitbater van een. Bed and Breakfast in Spanje.
persoonlijke lening
Bewoner gezocht voor Bed and Breakfast vesting.
Bewoner gezocht voor Bed and Breakfast vesting. Bewoner gezocht voor Bed and Breakfast vesting. Geplaatst op: 20 augustus 2013. De vesting Slot Loevestein met Bed and Breakfast, een 650 jaar oude vesting in Poederoyen bij Zaltbommel, zoekt een bewoner. De nieuwe beheerder moet in de dienstwoning van de vesting gaan wonen, en hierbij gasten van de nieuw gevestigde Bed and Breakfast gaan verzorgen.
check backlinks
Gezocht: gastheer/vrouw voor BB in Valencia.
BBs in Buitenland. Buitenlandse BB's' Gezocht: gastheer/vrouw voor BB in Valencia. 3 jaar geleden. Valencia biedt een fijne combinatie van strandleven, cultuur en stadse levendigheid. Wil je een avontuur aan gaan in Valencia in Spanje, voor minimaal 2 jaar? Zo luidt de oproep van de eigenaren van een bed and breakfast in Valencia.
transport kooiaap
Beheerders gezocht / aangeboden Particuliere vakantiehuizen.
een investeerder die een goed renderende camping zoekt met in te huren beheerder cq. De camping 5ha met 120 plaatsen heeft een groot aantal verhuuraccommodaties in exploitatie, waaronder bungalows, chalets, mobilhomes, toercaravans en ingerichte tenten. Restaurant, sauna, winkel, receptie, 2 verwarmde zwembaden, eigen afvalwaterstation alles in perfecte staat van onderhoud. Op het terrein ook een groot woonhuis 1829. Uitvoerige verkoopinformatie beschikbaar. En bij serieuze interesse ook de cijfers van de laatste 3 jaren. Jet en Marco Ensing. juni 16, 2017. Beste lezers, Wij zijn Jet en Marco.Op dit moment runnen we een bed and breakfast Sunseasleep en appartementen dushisunshine op Curacao.
VPNs
Personeel gevraagd Wonen en Leven in Frankrijk.
Picturae is present in The Netherlands, Belgium, The United Kingdom, the U.S.A. Supervising a large-scale digitization project on-site in Montpellier, France during the period 2016-2018. Achieving production targets and liaising with internal and external stakeholders, in France as well as the company headquarters in the Netherlands.
Woningbeheer En Huishouding Berichten www.nederlanders.fr.
Enthousiaste beheerders gezocht voor onze 2 vrijstaande huizen in het noorden van de Allier. Ervaren huis en gîtesmanager zoekt nieuwe uitdaging in Zuid-Oost Frankrijk. Oppasadres gezocht in Nederland winter/voorjaar 2018. Wat wel en wat niet gebruiken bij een Fosse septique.
Veiligheidscontrole nodig.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.
Beheerders gezocht / aangeboden Dordogne Travel.
Bed and Breakfast. Bed and Breakfast met zwembad. Bungalow met zwembad. Camping met zwembad. Luxe Villa met zwembad. Vakantiehuizen met zwembad. Lot et Garonne 47. Is dit uw ideale vakantie? Vakantie met kinderen. Vakantie met huisdieren. Vakantiehuis met viswater. Last minute aanbiedingen. Hoe werkt het? Beheerders gezocht / aangeboden.
BB te koop Bed Breakfast Gids guesthouses gastenkamers Chambre d hotes.
Appartementsgebouw met uitzondering van het gelijkvloers die volledig is ingericht als bed and breakfast. De zaak draait nog steeds en wordt optioneel in zijn geheel als BVBA aangeboden. Het pand op zich beschikt over 6 slaapkamers waarvan er 5 beschikken over een badkamer.

Contacteer ons