Resultaten voor beheerder gezocht bed and breakfast

beheerder gezocht bed and breakfast
BB-vacatures februari 2018 Indeed.nl.
Lees meer over werken bij Sanoma Media. Allround hospitality medewerkster gezocht in Haarlem! Smart Hospitality Service Haarlem. 9 10 per uur. Wij van SMART richten ons op alle zaken die komen kijken bij het managen van een hotel, BB of Airbnb.
Raamfolie
Bewoner gezocht voor Bed and Breakfast vesting.
Bewoner gezocht voor Bed and Breakfast vesting. Bewoner gezocht voor Bed and Breakfast vesting. Geplaatst op: 20 augustus 2013. De vesting Slot Loevestein met Bed and Breakfast, een 650 jaar oude vesting in Poederoyen bij Zaltbommel, zoekt een bewoner. De nieuwe beheerder moet in de dienstwoning van de vesting gaan wonen, en hierbij gasten van de nieuw gevestigde Bed and Breakfast gaan verzorgen.
mazouttank reinigen prijs
Gezocht: kasteelheer met volle vriezer Archief Voor nieuws, achtergronden en columns.
Gezocht: kasteelheer met volle vriezer. Het liep storm op de informatieavond over de vacature van kasteelbeheerder. De directeur waarschuwt: Het is hier eenzaam. VAN ONZE VERSLAGGEVER PETER DE GRAAF 28 augustus 2013, 0000.: POEDEROIJEN Slot Loevestein heeft een vacature voor kasteelbeheerder, en dat heeft directeur Ien Stijns geweten. Haar telefoon stond de afgelopen weken roodgloeiend, haar mail en voicemailbox stroomden over. Dus organiseerde ze maandagavond een bijeenkomst op het beroemde kasteel waarop ze in één keer alle vragen kon beantwoorden. Het liep storm: ruim 250 mensen van jong tot oud, van creatief-hip tot zakenman passeerden de slotgracht. We zoeken geen avonturiers, maar mensen die van aanpakken weten, vertelt Stijns in de oude ridderzaal. Ze somt vooral de nadelen op van het leven als kasteelheer of kasteelvrouw, in een poging de romantiek van de vacature weg te nemen. Het is een eenzaam bestaan: het eerste huis in de buurt is 5 kilometer weg, de eerste winkel 8 kilometer. Het is hard werken: je moet een bed and breakfast in de vesting runnen, maar s nachts ook je bed uit als het alarm ergens in het kasteel afgaat.
BNP
Winter oppas campingbeheerders Portugal Pomarinho.
7320-421 Castelo de Vide. N 39 23 53 W 7 29 14. 00351 965 755 341. Vakantie op de boerderij. de São Mamede. Flora en fauna. Menhirs en dolmen. Bed and Breakfast. Self catering of Bed Breakfast. Rust en onthaasten.
Gezocht: gastheer/vrouw voor BB in Valencia.
BBs in Buitenland. Buitenlandse BB's' Gezocht: gastheer/vrouw voor BB in Valencia. 3 jaar geleden. Valencia biedt een fijne combinatie van strandleven, cultuur en stadse levendigheid. Wil je een avontuur aan gaan in Valencia in Spanje, voor minimaal 2 jaar? Zo luidt de oproep van de eigenaren van een bed and breakfast in Valencia.
Vacatures in het buitenland Grenzelooswerk.
Lijkt vrijwilligerswerk in het buitenland met kinderen jou ontzettend leuk? Kom dan vrijwilligerswerk in Ghana doen als leraar of lerares. Op een basisschool met momenteel 150 kinderen en ongeveer 8 docenten en beleef een levensveranderende ervaring! Ervaren Barista en Cocktailshaker gezocht op Mallorca.
Beheerder gezocht voor camping in Frankrijk nrit.nl trends, nieuws en kennis op het gebied van leisure, toerisme en hospitality.
Beheerder gezocht voor camping in Frankrijk. Jan Jehee van Camping Parc La Clusure is voor een schitterend campingproject in midden Frankrijk met spoed op zoek naar een beheerderskoppel of beheerder. De camping van 12 ha met 300 plaatsen ligt aan de rivier de Sane en beschikt over modern sanitair en een bar/café.
Woningbeheer En Huishouding Berichten www.nederlanders.fr.
Enthousiaste beheerders gezocht voor onze 2 vrijstaande huizen in het noorden van de Allier. Ervaren huis en gîtesmanager zoekt nieuwe uitdaging in Zuid-Oost Frankrijk. Oppasadres gezocht in Nederland winter/voorjaar 2018. Wat wel en wat niet gebruiken bij een Fosse septique.
Resultaten voor tag: bedrijfsovername.:
Gezellige Gasthof te koop met een fantastische ligging aan drukke toeristische route. Toegevoegd op Gevonden in rubriek: bedrijfsovername. Ter overname gezocht: Beveiligingsbedrijven met mobiele surveillance. Ook slecht lopende bedrijven kunnen. Toegevoegd op Gevonden in rubriek: beveiliging. Te koop: Hotel met restaurant.

Contacteer ons