Meer resultaten voor bed en breakfast belgie

bed en breakfast belgie
Luxe overnachten BB België.
BB staat voor Bed Breakfast, Engels voor Logies ontbijt, ofte bed ontbijt. Als je logeert in een bed and breakfast, verblijf je in een kleinschalige accommodatie. Vroeger verbleef je dan bij de gastheer/gastvrouw in huis en kon je kiezen of je je ontbijt op je kamer wilde of in de eetkamer/keuken.
welke bachbloesem heb ik nodig
BB België Bed and Breakfast Gids Van de Ardennen tot de Kust.
Bed and Breakfasts zetten in tegenstelling tot Hotels vaak verse streekproducten op de ontbijttafel en hebben ook een minder formele sfeer. De meeste Bed and Breakfast eigenaren zijn dan ook geboren gastheren of vrouwen die hun gasten bedienen met een familiaire instelling en een goed humeur.
Keyboost Vlaanderen
Beste Bed and Breakfast BB's' in België Limburg, ardennen, kust, henegouwen Vakantie bij Belgen en Nederlanders.
Vier sterren BB Villa Tartine werd in 2015 tweede bij de Horeca Awards in de categorie beste BB van Belgie. In 2014 wonnen zij nog deze prestigieuze award. Villa Tartine is een stijlvolle bed breakfast, centraal gelegen in Vlaanderen tussen Brussel en Antwerpen.
https://www.keyboost.fr/fr/default/2008235/R%C3%A9f%C3%A9rencement.aspx
BB Casa Ciolina, Peer Romantisch en puur genieten.
Top 5 Wellness in Vlaanderen. Casa Ciolina is verkozen tot beste Bed Breakfast van België! Casa Ciolina ligt in de uitlopers van de Kempen: een landelijke omgeving van het Limburgse Hoge Noorden, nabij Peer en Hasselt. U wordt ontvangen in een gerestaureerd negentiende-eeuws pand met een rijke geschiedenis.
te huur ardennen chalet
Luxe Bed and Breakfast BB Hotel aanbiedingen bij Hotel Specials.
Sta je te trappelen om een onvergetelijk weekend weg te beleven? Wacht dan niet langer en bekijk het volledige aanbod van luxe Bed and Breakfasts in de Benelux, Duitsland en Frankrijk. Bekijk ook alle.: Romantische Bed and Breakfasts. Goedkope Bed and Breakfasts. Last minute Bed and Breakfasts. Bed and Breakfasts. Luxe Bed and Breakfast.
bed en breakfast belgie
Gastenkamers / BB Toerisme Limburg.
De AntiQua Qook Bed Breakfast ligt maar 4 km van de beroemde Antiekmarkt in Tongeren, in een traditionele gerestaureerde Belgische boerderij. De 4 afzonderlijk ingerichte suites hebben elk een eigen badkamer en douche en zullen zorgen. Dit logies is online boekbaar.
Chambres d'hôtes' Bed and breakfast Logeren bij belgen in België Logeren bij vlamingen.
Logeren bij Belgen en Nederlanders. BB in België. Logeren bij Vlamingen en Nederlanders. U boekt veilig en rechtstreeks bij de eigenaar. Aan Favorieten toevoegen. Aan Favorieten toevoegen. Banner Abonnementsvoorwaarden Terms Conditions Privacy Policy. Charmelogies.com 2015 Charmelogies.com is een onderdeel van Bedandbreakfast.be.
Bed and Breakfast BB Charme Hotels in België!
Luxueuze kamers in een rustige omgeving op slechts 3km van centrum Knokke. We beschikken ook over een grote tuin met terras die ter beschikking staat van onze gasten. Ideaal gelegen voor fiets-golf, en wandelvakanties., Hotels en Bed and Breakfast België.
Home Bed Breakfast Gids guesthouses gastenkamers Chambre d hotes.
Bed breakfasts, chambres d'hôtes, charmehotels en meer. Bent u op zoek naar een Bed Breakfast aan zee. zoekt u fietsvriendelijke logies in Limburg, een weekendje in een BB in Brugge of zoekt u een Bed and Breakfast in de Ardennen?

Contacteer ons