Resultaten voor bed and breakfast overnemen

bed and breakfast overnemen
Bed breakfast west vlaanderen Trovit.
ZOU eventueel ideaal voor een BED AND BREAKFAST kunnen dienen. Deze woning word met een COMFORT GARANTIE verkocht! Immovlan.be 7 dagen geleden. Huis te koop Knokke Immovlan RAI47427. 8300, Knokke, Zwevegem, Provincie West-Vlaanderen. Mooie tuin ideaal voor bed en breakfast.
Bed matras
Bb te koop Immo 2dehands.be.
verkoop en overname BB. TE KOOP OVERNAME BB Huize Bianca Wevelgem Wegens gezondheidsredenen DRUKBEZETTE Bed Breakfast in een karaktervol prachtig Art Deco here. 15 september 2018 2213: Wevelgem. Huis te koop in Alveringem, 2 slpks. Op het pittoreske Sint-Brigidaplein, in Beveren-aan-de-Ijzer deelgemeente Alveringem, op een boogscheut van de kust en kleinhandel treft u d.
b&b te koop spanje costa blanca
Bed and Breakfast en Hotels te koop in Belgie, Nederland en Duitsland.
b&b te koop spanje costa blanca
Bed en breakfast starten? Neem een succesvolle BB over!
Het overnemen van een succesvolle BB is helemaal geen gek idee, als nieuwe eigenaar profiteer je immers van de reeds opgebouwde naamsbekendheid. In het geval van Résidence La Vie en Rose werkt dat helemaal in je voordeel; deze schitterende BB met drie luxe suites en zwembad won in 2011 de titel Beste BB van Nederland. Het pand van BB Groote Engel stamt uit 1744, maar is helemaal opgeknapt en voorzien van allerlei luxe faciliteiten. Heb je altijd gedroomd over het runnen van een prachtig bed en breakfast op de Veluwe?
pdf samenvoegen adobe
Bed and Breakfast Te koop, overal in de wereld.
Type: Bed and Breakfast. BB, vakantiewoning De Muur, op Vlaanderens meest iconische berg. Type: Bed and Breakfast. Cozy BB in a charming old village of the Dordogne. Type: Bed and Breakfast. Prachtig gelegen Bed Breakfast te koop in Portugal. Type: Bed and Breakfast.
bmi berekenen vrouwen in de overgang
BB te koop Bed Breakfast Gids guesthouses gastenkamers Chambre d hotes.
Deze stijlvolle gerenoveerde Herenwoning, Bed and Breakfast ligt Centraal gelegen tussen de Groene Boulevard en de Grote Ring in het Centrum van Hasselt. De Herenwoning wordt momenteel Succesvol uitgebaat als BB en telt vier smaakvol ingerichte en vergunde Gastenkamers met elk een eigen badkamer en een ontbijtkamer annex ontspanningsruimte.
Over te nemen Bed Breakfast Over te nemen bedrijven in de Horeca sector.
Instapklaar met lopende reservaties en trouw cliënteel. We staan open voor een geleidelijke en begeleide overname en zijn bereid een interessant. Prijs: 125.000 900.000. Scherpenheuvel-Zichem Bed Breakfast te koop. BB gelegen in bosrijke omgeving met veel fietsroutes en een Abdij.
BB en hotels te koop in België.
Bed Breakfast met prachtige privé sauna. Type: Bed and Breakfast. vierkantshoeve met 4 vakantiewoningen, zaaltje, 2 grote schuren. druk bezochte bb over te nemen met hoge waardering door gasten. Type: Bed and Breakfast. Hotel for sale in the heart of Brussels.
BB te koop in Europa Bed and Breakfast Europe.
Wil je een bed and breakfast kopen in Europa? Op deze website vind je het grootste aanbod van te koop staande BBs in heel Europa. Van een kleinschalig BB tot grote pensions en familiehotels met meer dan zeven kamers. De bed en breakfasts worden aangeboden door BB-eigenaren en makelaars. Bekijk het aanbod. Welke karakteristieke BB zou jij overnemen?

Contacteer ons