Zoeken naar bed and breakfast overnemen

bed and breakfast overnemen
Bed and Breakfast? Vakantiehuis? Logeren bij belgen?
BB Villa Corte Degli Dei. Het Villa Corte Degli Dei wordt omgeven door het Toscaanse platteland. Dit historische landgoed bed and breakfast ligt op minder dan 900 meter van de stadsmuren van Lucca, en in de zomermaanden is er een zwembad beschikbaar.
BB te koop in Europa Bed and Breakfast Europe.
Je bed and breakfast verkopen? Ben je een BB-eigenaar of makelaar en wil je een bed en breakfast verkopen? Plaats je verkoopadvertentie snel en eenvoudig op Bedandbreakfast.eu. Al vanaf 20, per maand brengt je je pand onder de aandacht van veel gerichte bezoekers. Welke karakteristieke BB zou jij overnemen?
Bed inclusief matras
Bed breakfast west vlaanderen Trovit.
2 voormalige schuren die in 2008 gerenoveerd tot 1 geheel verwerkt zijn en nu als woongedeelte dienen; gelegen op een groot, zuid/ west gericht. Rapporteren Bekijk huis. immoproxio.be 30 dagen geleden. Huis Te koop Anzegem. 8570, Anzegem, Provincie West-Vlaanderen. ZOU eventueel ideaal voor een BED AND BREAKFAST kunnen dienen.
backlinks
Bed and Breakfast en Hotels te koop in Belgie, Nederland en Duitsland.
Autoverzekering
Bed and Breakfast Te koop, overal in de wereld.
A stunning Cortijo BB in the Murcia area. Type: Bed and Breakfast. Bed Breakfast met prachtige privé sauna. Type: Bed and Breakfast. Prachtig Landhuis met panoramisch uitzicht/Bed Breakfast. Type: Bed and Breakfast. Goed draaiende BB in het hart van Andalusië.
BB te koop Bed Breakfast Gids guesthouses gastenkamers Chambre d hotes.
Sfeervol en idyllisch gelegen Bed and Breakfast, feestzaal, terras met bar, speelplein en ruime parking vlakbij Mont-Saint-Aubert en Kluisbos, een bloeiende zaak met volledige uitrusting om in going concern de zaak te kunnen verderzetten! De eigenaar zoekt kopers, die zijn zaak, die hijzelf met hart en ziel heeft uitgebouwd en nog dagdag.
BB Te Koop / BB à vendre Logeren bij Belgen Logez chez des belges Neerlandais Logeren bij Nederlanders.
Maison dhôtes te koop in de Ardèche op toplocatie. Sleutelwoorden: ligging, authentiek stenen huis, omgeven door natuur maar niet afgelegen. VP: EUR 599.000. meer informatie / plus d'infos.' TE KOOP: BB DORDOGNE. Wegens pensioenleeftijd: instapklare BB te koop in Dordogne.
BB en hotels te koop in België.
Type: Bed and Breakfast. woning met een geschiedenispostkantoorkloostermaterniteit.BB., Type: Bed and Breakfast. vierkantshoeve met 4 vakantiewoningen, zaaltje, 2 grote schuren. druk bezochte bb over te nemen met hoge waardering door gasten. Type: Bed and Breakfast. Bed Breakfast Vlaamse Ardennen. Type: Bed and Breakfast.
Over te nemen Bed Breakfast Over te nemen bedrijven in de Horeca sector Overnameweb.
Gelegen in het centrum van Nieuwpoort In volle uitbating Onmiddellijk beschikbaar Brasserie volledig ingericht, instapklaar, sleutel op de deur Privé woonst inbegrepen Ideaal voor koppel met studenten in de weekends Mogelijkheid om BB uit te baten met 3 kamers momenteel niet in uitbating en te renoveren Discrete overname Meer info na contact.
Bed en breakfast starten? Neem een succesvolle BB over!
Het overnemen van een succesvolle BB is helemaal geen gek idee, als nieuwe eigenaar profiteer je immers van de reeds opgebouwde naamsbekendheid. In het geval van Résidence La Vie en Rose werkt dat helemaal in je voordeel; deze schitterende BB met drie luxe suites en zwembad won in 2011 de titel Beste BB van Nederland. Het pand van BB Groote Engel stamt uit 1744, maar is helemaal opgeknapt en voorzien van allerlei luxe faciliteiten. Heb je altijd gedroomd over het runnen van een prachtig bed en breakfast op de Veluwe?

Contacteer ons